Izgalmas hírek: 2024-06-30-tól a Thundersell.hu Dollcini.hu-ra vált át

 

Örömmel jelentjük be utunk egy jelentős mérföldkövét! Június 30-tól a Thundersell.hu hivatalosan is Dollcini.hu névre cserélődik. Ez a változás azt tükrözi, hogy egy dinamikus startupból a divatipar érett és jövőbe látó vezetőjévé váltunk.

Az átállásról:

A Dollcini Hungary Kft. 2020-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy a divaton keresztül javítsa az emberek életét. Ahogy márkánk nőtt, egy szélesebb látásmódot öltöttünk magunkévá. Új nevünk, a Dollcini.hu, az iránti elkötelezettségünket testesíti meg, hogy kiváló minőségű, stílusos divat- és utazási kiegészítőket szállítsunk, amelyek a világ modern fogyasztói körében rezonálnak.

A márkaváltás melletti döntés abban a vágyunkban gyökerezik, hogy pontosabban képviseljük termékeink kifinomultságát és eleganciáját. A Dollcini hangsúlyozza, hogy az elegáns, hozzáférhető divatos viseletekre összpontosítunk, amelyek nemcsak jól néznek ki, de praktikusak is a mindennapi használatra.

Mit jelent ez ügyfeleink számára:

Ezzel a márkaváltással a vásárlók ugyanazokra a kiváló minőségű termékekre és kivételes kiszolgálásra számíthatnak, mint korábban a Thundersell.hu-nál, immár Dollcini márkanév alatt. Népszerű divattáskáink és utazási kiegészítőink továbbra is az ügyfeleink által kedvelt kézműves kivitelezést és innovatív dizájnt jellemzik.

Előretekintve:

Dollcini Hungary Kft-ként továbbra is elkötelezettek vagyunk azon küldetésünk mellett, hogy a divat révén jobbá tegyük az Ön életét. Izgatottan várjuk, hogy nekivághassunk ennek az új fejezetnek, és továbbra is örömöt és kényelmet terjeszthessünk világszerte. Csatlakozzon hozzánk a Dollcini.hu-n és tapasztalja meg velünk a divat evolúcióját!

A Dollcini Hungary Kft-ről:

A Dollcini Hungary Kft. 2020-ban alakult azzal a világos elképzeléssel, hogy kiváló minőségű, stílusos termékeket hozzon létre és szállítson. Célunk, hogy vezető név legyünk a divatiparban, amely a minőség, a stílus és a vásárlói elégedettség iránti elkötelezettségünkről ismert. A minőség iránti elkötelezettségünk biztosítja, hogy minden általunk gyártott termék ne csak jól nézzen ki, hanem kiállja az idő próbáját is.

Köszönjük folyamatos támogatásukat, miközben ebbe az izgalmas jövőbe lépünk. Üdvözöljük a Dollcini.hu oldalán!

További információért forduljon:
+36301106226/ Dollcini@gmail.com

A márkaváltás oka:
A Thundersell.hu-ról Dollcini.hu-ra történő márkaváltás célja, hogy a cég márkaidentitása jobban igazodjon kibővült küldetéséhez és termékvonalának előkelő jellegéhez. A vállalat fejlődése során világossá vált, hogy az eleganciát és kifinomultságot megtestesítő név jobban közvetíti a márka elkötelezettségét a kiváló minőségű, stílusos és praktikus divatkiegészítők iránt. A Dollcini a kézművesség és a luxus konnotációival megragadja a márka növekedési víziójának esszenciáját és elkötelezettségét a divatos hordható eszközök világszerte elérhetővé tétele iránt.