VISSZAVÉTELI POLITIKA

 

14 napos lemondás

Az elállási jog 14 nap, ami azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül visszavesszük az online vásárolt terméket, akár indoklás nélkül is, ha meggondolja magát.


A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁSKOR

A fogyasztónak minősülő ügyfél 14 naptári napon belül (a 14. naptári napot is beleértve) indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát az áru átvételének napjától gyakorolhatja. A jogszabály szerint a fogyasztó a termék megrendelése és az áru átvétele között gyakorolhatja ezt a jogát. Nem illeti meg ez a jog, ha a terméket/termékeket személyesen a szaküzletben, előzetes online rendelés nélkül vásárolta meg.
A vásárlónak lehetősége van arra, hogy az elállási/felmondási nyilatkozatát ügyfélszolgálatunkon keresztül vagy postai úton érvényesítse.


TERMÉKVISSZAVÉTELI FOLYAMAT

1. Töltse le és nyomtassa ki a visszavonási nyilatkozatot.

2. Gondosan csomagolja be a terméket az összes tartozékával együtt.

3. Helyezze a kitöltött nyilatkozatot a csomagba.

4. Adja át a lezárt csomagot az Ön vagy az általunk megrendelt futárnak.

 

A fogyasztót nem illeti meg az elállási jog: Az elállási jog gyakorlása esetén a vevőnek saját költségén kell gondoskodnia a termék visszaküldéséről. Az elállással érintett termék utánvéttel nem küldhető vissza, utánvétet nem áll módunkban elfogadni. Az elállás esetén az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését követelhetjük a fogyasztótól! Ezeken kívül a vásárlót az elállással kapcsolatban semmilyen más költség nem terheli.

A lezárt csomagolású hang- és videofelvételek, valamint számítógépes szoftverek másolatainak eladása és vásárlása tekintetében, ha a fogyasztó a kiszállítást követően felbontotta a csomagolást; olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére készítettek el, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztóra szabtak, vagy amely jellegénél fogva nem küldhető vissza; olyan zárt csomagolású termékek tekintetében, amelyek felbontás után egészségügyi vagy higiéniai okokból nem küldhetők vissza (hajvágógépek, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítő készülékek, gyantázó készülékek, férfi szőrtelenítő termékek, női szőrtelenítő termékek, elektromos fogkefék, pótfogkefefejek, hőmérők, inhalátorok stb. ), valamint a jogszabályban meghatározott egyéb esetekben.

Az elállási jog gyakorlása futárszolgálat igénybevételével lehetséges, az elállási/felmondási nyilatkozat kíséretében. Az ügyfél kérésére és költségére munkatársaink gondoskodnak a visszaküldésről, az erre vonatkozó kéréseket ügyfélszolgálatunk az alábbi zöld "Üzenet írása az ügyfélszolgálatnak" gombra kattintva és az űrlap kitöltésével fogadja.

Az elállási nyilatkozaton kívül kérjük, hogy a vásárláskor kapott számlát is mellékelje a csomaghoz.