Készüljön a Fekete Péntekre a Dollcinivel – Akár 60% Kedvezmény, Ingyenes Ajándék és Extra Kedvezmények!

Kedves Vásárlóink!

A Dollcini idén is különleges ajánlatokkal készül a Fekete Péntekre, hogy Ön a legjobb áron juthasson hozzá kedvenc termékeihez. Készüljön fel a nagy vásárlási időszakra, hiszen november 8. és 17. között elképesztő kedvezmények várnak weboldalunkon!

Mit kínálunk a Fekete Pénteken?

  • Akár 50% kedvezmény minden termékre: Itt az alkalom, hogy bőröndjeinket, női táskáinkat, laptop táskáinkat és fűthető kabátjainkat akár féláron szerezze be. Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról!

  • Ingyenes szállítás 20,000 Ft felett: Amennyiben a rendelése eléri vagy meghaladja a 20,000 Ft-ot, a szállítás költségét mi álljuk! Vásároljon kedvére, és élvezze a gyors és ingyenes kiszállítást.

  • Folyamatosan frissülő kedvezmények: Ne hagyja ki a november 8. és 17. közötti időszakot, mert további meglepetések és exkluzív ajánlatok várnak Önre! A legjobb ajánlatokért érdemes rendszeresen visszatérni oldalunkra.

Még több kedvezmény?

    1. Ingyenes utazási szett 30.000 Ft feletti poggyász vásárlásakor. Vásárolja meg most  
    2. 10.000 Ft feletti női kézitáska vásárlásakor ingyenes ékszer, 15.000 Ft felett pedig ingyenes rejtélyes ajándék. Vásárolja meg most 
    3. Ingyenes öv 10.000 Ft feletti férfi táska vásárlása esetén. Vásárolja meg most                                                              
    4. Ingyenes mini párásító 10.000 Ft feletti számítógépes táska vásárlása esetén. Vásárolja meg most  
    5. Ingyenes írószer készlet 5.000 Ft feletti iskolatáska vásárlásakor. Vásárolja meg most 
    6. Ha több mint 100.000 Ft-ot költesz, egy újabb 20.000 Ft értékű ajándékkártyát kapsz ingyen!

      A Dollcini prémium minőségű termékei minden igényt kielégítenek. Legyen szó utazásról, munkáról vagy a hideg téli napok elleni védelemről, nálunk mindig megtalálja a stílusos és praktikus megoldásokat.

      Hogyan tarthat lépést az akciókkal?

      Ne maradjon le semmiről! Iratkozzon fel hírlevelünkre, kövessen minket a közösségi médián, és értesüljön első kézből az exkluzív akciókról és újdonságokról.

      📅 Akció időtartama: 2024. november 8–17.
      🌐 Weboldal: dollcini.hu

      Legyen résen, mert a legjobb ajánlatok gyorsan elfogynak! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és vásároljon a Dollcini-nél a Fekete Péntek alatt!

      Назад към блога